Karácsonyi kívánságom

Kedves Jézuska,
Minden versenyző azt fogja mondani Neked, hogy az ülésben töltött idő nagyon fontos egy pilóta fejlődését tekintve. Tudom, talán sok levelet kapsz már készen álló, feltörekvő versenyzőktől. Mindenki vágya új autó / gokart vagy egy profi szezont kérnek jövőre (én is ugyanezeket kértem 20 éven át), de ebben az évben valami egész mást szeretnék kérni. Sajnos az elmúlt néhány évben nem tudtam annyit kormány mögött tölteni mint reméltem, de ennek köszönhetően érdekes megfigyelést tehettem. Amit mindennél jobban szeretnék karácsonyra kérni, a képesség, hogy többet gondolkozzak.

Igen, tudom hogy bután hangzik, de a megértőképesebb gondolkodás a fő kulcspont lehet a sikerhez annak, aki gyorsabban akar menni – csak még nem jött rá erre. Mivel kevesebbet ültem a kormány mögött, több időt töltöttem a pályák és versenyzők körül, mint valaha. Talán meglepődve hallod, hogy többet tanultam ez idő alatt, mint amíg aktívan róttam a köröket és így igazán a tanulója lehettem sportunknak. Kivéve a fizikai részt a vezetési rutinomból, felszabadultan tudtam gondolkodni, folyamatokat és koncepciókat keresni. Amikor mégis be tudtam ülni, éreztem, hogy talán nem vagyok olyan gyors mint valaha, de ezerszer jobban értem, hogy mi történik. Kezdek tisztában lenni vele, hogy az első néhány év mindig a köridőkről szólt. Csakis a köridőkről és hogy figyelmen kívül hagytam a legfontosabb szempontokat.

A legtöbb kiforrott versenyzővel beszélgetve az évek folyamán egy dolog feltűnt. Az önbizalom, az alkalmazkodóképesség és a türelem amit a kormány mögött mindig szerettem volna a magaménak tudni. De a megértési képességet kérve meg tudok kapni mindent egy csomagban. Enyém lehet általa minden a sikerhez, amire szükségem van a kormány mögött. Mint a legtöbb nagyszerű versenyző, képes akarok lenni események folyamatait gyorsabban átlátni, alkalmazkodni a változó körülményekhez és az autó / gokart változásaihoz, kipróbálni különböző íveket minden egyes körben, mindössze a mentális kapacitásom egy kis részét használva. A képesség, hogy ezeket mind tudom, önbizalommal tölt meg. Ennek az eredménye, hogy el tudok menni a határokig és át is tudom lépni azokat, miközben tudom, hogy minden rendben van. Ismerek embereket, akik a „programozásról” beszélnek, de a programok is csak olyan gyorsan tudnak futni, mint a hardware engedi. A megértőképességed a hardware. Ezt szeretném én karácsonyra. És ezt is adom tovább a versenyzőimnek.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?